Хуманитарни стрим „Плес за Алекс“ вечерас од 20 сати на Фејсбук страници ТКНО

Хуманитарни стрим „Плес за Алекс“ биће одржан вечерас од 20 часова, на Фејсбук страници ТКНО са циљем прикупљања новца за операцију ћерке ди-џеја. Музику ће пуштати Марко Настић, Ендру Мелер, Милош Вујовић, SMT#NG, Ranchatek, Nexie и ТКНО, док ће стрим упућивати на директан линк за донирање новца.

Хуманитарна журка „Плес за Алекс“, која је требало да буде одржана истим поводом је отказана.

Алексиа Жиграи, ћерка домаћег ди-џеја и продуцента ТКНО-а, у априлу иде на лечење у Пољску, а за то је неопходна већа количина новца.

Прес тим „Егзита“ позива све који су у могућности да помогну Алексиино лечење слањем СМС поруке са текстом 771 на број 3030, а крајњи рок за прикупљање новца је уторак, 17. март.

Девојчица је рођена са ТАР синдромом који се ретко среће и има га једно од 100.000 деце.

Због овог ретког генетског стања руке су јој краће и недостаје им по једна танка кост у подлактици, а поред тога мора да прима честе трансфузије крви због ниског нивоа тромбоцита.

Иако код беба постоји велика опасност од унутрашњег крварења, са осамнаест месеци тај ризик се смањује и могуће је извршити операцију руку са успешним исходом.

Решење је пронађено у клиници "Dr. Paley spine and orthopedic institute" са представништвом у Пољској где ће Алексии бити урађена улнаризација, најсавременија метода која ће помоћи да јој се исправе руке и да користи палчеве и шаке.

Неопходна су јој новчана средства за одлазак на операцију и смештај у току интервенције, а више о томе како донирати новац може се наћи на сајту фондације Буди хуман.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи