Патио је од анорексије, а сада...

Британац Џек Марш успео је да преброди страх од хране и гојења и од анорексичног дечака постао бодибилдер са савршено извајаним телом. Од малена је патио од поремећаја исхране, а био је мршав као „штап“.

Џек Марш из Мидлсброа је као мало био изузетно мршав, плашио се да једе и прескакао оброке.

„Могао сам да се бавим спортом и трчим без осећаја глади и потребе за храном, па сам постајао све мршавији“, присећа се Џек.

Ништа није радило, ни професорске молбе и охрабривања да једе, а што је више губио тежину самопоуздање му је пропадало.

„Исмевали су ме и срамотили у друштву и чинили све да се не осећам као део њих“, каже Џек.

Прекретница је дошла када се заинтересовао за фитнес и желео да почне да диже тегове.

Међутим, убрзо је схватио да је са количином хране коју је конзумирао било веома тешко да се бави дизањем тегова.

„Када сам се заинтересовао за фитнес, морао сам да почнем да се другачије храним, јер невезано за то колико сам напорно тренирао нисам могао да набацим мишићну масу“, наводи 23-годишњи Британац.

Према његовим речима, временом је жеља да престане да буде мршав надвладала страх од хране и полако је почео да једе и постаје снажнији.

Након мењања дијете и узимања протеинских суплемената, Џек је коначно почео да се гоји, а ојачао је довољно да три пута недељно по 45 минута проводи у теретани.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи