Читај ми!

Голишави протест ушао у књигу рекорда

Преко 2.200 људи трчало је улицама Солт Лејк Ситија само у доњем вешу како би изразило незадовољство конзервативном политиком државе Јуте. Тиме су, планирали они или не, обезбедили себи улазак у Гинисову књигу рекорда.

Трка улицама у доњем вешу, у знак протеста због конзервативне политике државе Јута, доспела је у Гинисову књигу рекорда.

Чак 2.210 људи се (делимично) обнажило и трчало у Солт Лејк Ситију 24. септембра, што је нови светски рекорд за највеће окупљање људи у доњем вешу. Претходни рекорд држало је 550 људи у Великој Британији.

Организатори акције у Јути планирају нову трку за август, такође у знак протеста због конзервативне политике те америчке савезне државе.

Потпуно скидање у оквиру акције је забрањено.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи