Читај ми!

„Капиталке“ из Вељег Брега

Несвакидашње бундеве изникле су у башти Зорана Милосављевића у Вељем Брегу. „Тешкаши“ од по 70 килограма ових дана привлаче велику пажњу грађана Косовске Митровице.

Бундеве тешке и до 70 килограма изникле су у селу Вељи Брег у општини Зубин Поток, на имању Зорана Милосављевића.

Милосављевић је за Танјуг изјавио да се тим послом бави из хобија, а да су бундеве за ово подручје несвакидашње, амерички хибриди и да је на простору од 60 квадратних метара ове године на шест врежњева родило близу 1.000 килограма бундеве.

Милосављевић већ 16 година ради као саветодавац за ратарство и повртарство у Пољопривредној саветодавној служби у северном делу Косовске Митровице.

На његовом сеоском имању у Вељем Брегу, осим бундева, посебну пажњу привлаче засади патуљастих стубастих јабука, чији се плодови, такође, могу купити у продавницама у Косовској Митровици.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи