Читај ми!

Модни хит који је завршио на улици

Некад су далматинци избацивани из домова, а данас пудлице и чиваве постају вишак у торбама жена које су их куповале да би опонашале познате даме попут Парис Хилтон. Број паса малих раса који су завршили на улицама и у азилима драстично се повећао од када су власнице откриле незгодну нарав сићушних љубимаца и изгубиле стрпљење.

Жене које су куповале мале псе да би изгледале као Парис Хилтон сада их у великом броју случајева напуштају.

Друштва за заштиту животиња широм света апелују на власнице пудлица, чивава и паса ши-цу расе да их не остављају, јер се њихов број на улицама и у азилима повећао три пута током прошле године.

Представници хуманитарне организације „Плави крст" (The Blue Cross) објашњавају да жене напуштају своје љубимце када они развију проблематично понашање које је обично проузроковано тиме што су сувише размажени и ношени у ташнама.

Мале расе паса учиниле су популарним познате личности, најпре богата наследница Парис Хилтон. Данас се не могу набројати све даме из света шоу-бизниса које у рукама или торби носе неко кученце.

Појава је постала толико уобичајена да је јавности досадило да гледа такве призоре, али и да прати тај тренд. Зато се сада хуманитарне организације и азили боре да удоме стотине псића које су власници избацили из кућа и станова.

У многим случајевима мали љубимци су били толико размажени да сада одбијају чак и да ходају, већ желе да их носе у торби. Неки чак лају када виде да се другом псу поклања пажња, јер су навикли да буду у центру збивања.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи