Читај ми!

Ко ти даде летачку дозволу?

Баш када су помислили да су толико високо да могу да додирну и авион у лету исти замало да им дође главе. Дечак и девојчица су уместо дивне и безбрижне вожње на панорама-точку доживели праву авантуру спасавања услед пада ултралаког авиона који се забио у вртешку.

Срећа у несрећи је да су сви остали неповређени, али још није потпуно јасно зашто је ултралаки авион "Cheetah S200" пао и забио се у вртешку која је постављена поводом једног локалног, тродневног фестивала у аустралијском селу Олд Бар.

Приликом удара авиона панорама-точак се није срушио, нити је ико био повређен.

На врху точка, у кабини, тик близу уништеног авиона деветогодишњи дечак и четири године старија девојчица остали су заглављени 90 минута.

Нешто горе су прошли 52-годишњи пилот авиона Пол Кокс и његов 32-годишњи сапутник који су остали заглављени у летелици скоро три сата, на више од 10 метара изнад земље.

Пилот је изјавио да није видео точак и да по удару првих неколико минута није знао шта се десило.

Према речима очевидаца, због повремене кише није било много деце која су се возила у тренутку незгоде.

Како би што ефикасније обавили акцију спасавања, спасиоци су морали да користе кран.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи