Читај ми!

Магарца за градоначелника Варне!

За свог кандидата за градоначелника на предстојећим изборима у Варни, једна бугарска политичка странка представила је магарца Марка. У образложењу наводе да та животиња, за разлику од осталих кандидата, има чврст карактер, не краде и увек обави сав посао који је пред њом.

Бугарска политичка странка Друштво за нову Бугарску одлучила је да за свог кандидата за градоначелника у Варни представи магарца Марка.

Дојчин Димитров, члан странке, каже да магарац Марко, за разлику од осталих кандидата, има чврст карактер, не краде и увек обави сав посао који је пред њим.

„Марков живот је тежак, јер је у Бугарској све мање зелених површина", рекао је Димитров, додавши како странка полаже велике наде у њега.

„Нека грађани Варне одлуче ко има више квалитета, магарац или тренутни градоначелник", истакао је Димитров.

Први пут се животиња кандидује на изборима у Бугарској, иако је то у Мексику већ уобичајена пракса.

На тамошњим локалним изборима овог месеца су, такође, у изборној трци били магарци, али и коњи и пси, па чак и кокошке.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи