Читај ми!

Сине, иди од куће, молимо те

Немоћан да убеди 41-годишњег сина да се осамостали и напусти родитељски дом, један италијански брачни пар одлучио је да се обрати адвокату за помоћ и, ако буде неопходно, пресавије табак. Уморним родитељима дозлогрдило је да дворе свог наследника па је одлука пала да макар и преко суда дођу до мало мира и тишине.

Након неколико безусопешних покушаја да убеди свог 41-годишњег сина да напусти родитељско гнездо, један италијански брачни пар из Венеције је у очајању ангажовао адвоката како би под старост уграбио мало мира и тишине, пишу италијански медији.

Родитељи, чији идентитет није откривен, кажу да су се уморили од свакодневног кувања, прања и пеглања за свог „маторог" потомка.

„Не можемо више. Моја супруга је под стресом и мора у болницу", пожалио се отац који се за помоћ обратио удружењу потрошача ADICO.

Иако има добар посао, незахвални син и даље живи код родитеља од којих захтева да му перу и пеглају одећу и свакодневно припремају оброке.

„Он апсолутно нема намеру да оде од куће, а уме и да се понаша агресивно", каже адвокат који је сину својих клијената написао писмо у којем му саветује да се исели у року од шест дана уколико не жели да против њега буде покренут судски поступак.

Ако одбије, адвокат ће од суда тражити да одреди меру заштите родитеља од сина.

Представници удружења ADICO наводе да се са истим проблемом суочава на стотине италијанских породица које једва чекају да им се деца иселе како би промениле браве на улазним вратима.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи