Читај ми!

Потаманила „годишњи род“ крилаца за 12 минута

На јубиларном 10. такмичењу у једењу крилаца, које се традиционално одржава у Бафалу, победила је Соња „Црна удовица“ Томас. Американка, тешка свега 45 килограма, појела је 183 пилећа крилца за 12 минута!

Американка Соња Томас појела је 183 пилећа крилца за 12 минута, оборивши тако сопствени рекорд постављен прошле године.

Невероватан резултат Томасова је поставила на 10. такмичењу у једењу крилаца, одржаном у Бафалу, у америчкој савезној држави Њујорк и, наравно, заузела прво место.

На другу позицију доспео је Џои Чеснат, који је појео 174 крилца.

Американка, која је тешка само 45 килограма, важи за краљицу у једењу пилећих крилаца, прошле године је победила са 181 поједеним крилцем.

Победник на такмичењу је добио 1.500 долара, а другопласирани 750 долара. Надимак Соње Томас је „Црна удовица", пошто редовно побеђује мушкарце.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи