Читај ми!

Лавовски третман лепоте

Лав Џаму из једног парка у Јоханесбургу има више среће од осталих примерака своје врсте. Поред уобичајеног купања, овај лав од свог неговатељa редовно добија фризирање, али и педикир у којем баш ужива.

Алекс Леренти, из округа Оксфордшајер у Енглеској, је свој посао камионџије заменио на први поглед опаснијим, али за њега ипак занимљивијим послом личног „стилисте" лава Џаму.

Чини се да се лав Џаму, који се налази у једном парку у Јоханесбургу, баш и не буни што је Алекс задужен за његов изглед те и да ужива док му уређује гриву или масира стопала.

„Користим спреј за косу који даје сјај Џамуовој гриви, то га чак и смирује. Чешљам му гриву и масирам стопала, те је и то довело до тога да сада има пуно поверење у мене", изјавио је 50-годишњи Алекс.

Поред обезбеђивања лепог изгледа, Алекс сматра да помаже Џамуу и у добијању потомства, јер мисли да сво то улепшавање младог лава чини привлачнијим за женке.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи