Читај ми!

Штиклира суму на банкомату?

Британска полиција трага за женом коју је надзорна камера ухватила док је штиклом тукла банкомат. Приликом неразјашњеног напада машина је шиљатим предметом ударена око 50 пута и лакше оштећена.

Једна „дама" из Вилтшира, округа на југозападу Енглеске, толико се посвађала са усамљеним "Barclays" банкоматом, да је мало фалило „очи да му ископа".

Из још непознатих разлога, и даље неухваћена госпођа је изненада изгубила лепе манире и, из неколико фронталних напада, олупала машину за кеш.

Прецизније, задала јој је укупно 50 мучких удараца искључиво десном ципелом!

Интересантно да је у паузи између два ломљења тастатуре и екрана најнормалније покушавала да користи банкомат.

Виши полицијски инспектор Ричард Гарднер са неверицом је изјавио: „Ово је један потпуно бесмислен и ненормалан чин који је изазвао извесну материјалну штету и учинио машину неупотребљивом за остале клијенте".

Надзорна камера зато и „пева" пред полицијом... Имала је среће да није прво њу иштиклирала!

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи