Читај ми!

Човек зна да игра лото

И поред минималне вероватноће од 1:363 билиона, Француз из града Ероа, који већ 35 година игра исте бројеве, по други пут је освојио три милиона евра на лотоу.

Један Француз, који је 1996. на лотоу добио данашњи еквивалент суми од 2,8 милиона евра, преузео је у уторак чек на више од три милиона евра који је освојио у извлачењу 27. јула ове године.

„Рођен сам под срећном звездом", изјавио је анонимни добитник у телефонском разговору за Франс прес и додао да од 1976. игра увек исте бројеве.

Становник Ероа на југу Француске додао је и да је „веома срећан", као и да је вест о новом добитку примио „са много смирености" и да он на њега има „слабији ефекат од првог".

Француз стар педесетак година рекао је да је први добитак из априла 1996. (18.818.305 франака, данас 2,86 милиона евра) уложио „у бизнис", а да ће другим „обезбедити наследство деци".

Уз улог од минимално два евра, сваки играч лотоа има изгледе 1:19 милиона да погоди шест бројева (од 49) који доносе добитак.

Вероватноћа да ће иста особа два пута погодити бројеве износи 1:363 билиона.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи