Читај ми!

Пије 16 литара пива дневно!

Права „Олимпијка“ међу алкохоличарима, Британка Даун Марсден пије чак 16 литара пива дневно... годинама. Лекари се чуде како је и даље жива.

Британка Даун Марсден (31) вероватно је једна од највећих алкохоличара у тој земљи. Осим што пије 16 литара пива дневно, ова алкохоличарка је и крадљивица.

Но, велико је питање како Марсден уопште успева да се одржи на ногама и да буде довољно трезна да украде десет пакета сланине из супермаркета и прода сваки за по једну фунту.

Марсденова је доспела и на суд због великог броја крађа. Њен адвокат Џон Релтон је изјавио како његова клијенткиња већ годинама пије исту количину алкохола.

„Можда сте приметили да моја клијенткиња има проблеме са алкохолом. Због тога и иде у саветовалиште и покушава да нађе помоћ. Рекла ми је да пије 16 литара пива дневно, и то тако траје годинама", рекао је Релтон на суду када је заступао Марсденову због крађе коју је починила.

Када се појавила на последњем рочишту била је толико пијана да је тражила од присутних новинара да јој помогну. Експерт за зависност др Роберт Лефевер рекао је за британски Сан да је право чудо што је Даун Марсден још жива с обзиром на количину алкохола коју пије.

„Разлог томе што је жива јесте што је сваки дан пила и 'истренирала' свој организам на ту количину пића. Када је у питању испијање алкохола, она је у томе једнако 'добра' као и олимпијски шампион у свом спорту", рекао је Лефевер.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи