Читај ми!

Фудбалерке суспендоване јер су... мушкарци?!

Сестре Симпоре, фубалерке репрезентације Екваторијалне Гвинеје, суспендоване су јер се верује да су - мушкарци! Играчице селекције Гане изјавиле су да је из „физичког контакта са њима током меча могло јасно да се закључи да су мушкарци“.

Две играчице фудбалске репрезентације Екваторијалне Гвинеје оптужене су да су мушкарци(!), због чега су суспендоване и неће моћи да играју на првенству света у Немачкој, које почиње 26. јуна, преносе немачки медији.

Оптужбе против сестара Салимате и Билгуисе Симпоре изнела је још прошле године на Афричком женском купу капитен селекције Гане Флоранс Окое после утакмице у којој је Екваторијална Гвинеја победила, пре свега, захваљујући доприносу сестара Симпоре.

„Физички контакт са њима током меча био је довољан да установимо да се ради о мушкарцима", рекла је Окое.

Још једна играчица Гане Дијана Анкома такође је тврдила да су сестре Симпоре у ствари - браћа.

„Само је довољно бити у њиховој близини и установити да је реч о мушкарцима", рекла је Анкома.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи