Читај ми!

Молер и инфлуенсер – паузе за одмор користи за селфије

Ових дана велика је потрага за добрим мајсторима. Препорука је најсигурнија, али и друштвене мреже могу да буду корисне. Посебно ако је мајстор истовремено и манекен за свој посао.

Алат зове својим играчкама. Освојио је медаљу на полумаратону. Његово летовање је другачије. Не ради по сату, али почиње на време. На Инстаграму, уз фотографије стоје и занимљиви коментари. Један сасвим обичан, необичан молер.

„Супруга ме је наговорила. Снимали смо, она је то шеровала и онда су кренули људи да ме прате. С обзиром на то да њу прати 99 одсто жена, мене су само жене почеле да прате тако да је све тако кренуло“, приче Жељко Шутуљић. 

Преко Инстаграма, први посао уговорио је 2019. у Новом Саду. Није лако радити са људима, каже Шутуљић, али признаје, није лако ни са мајсторима. Посла има на претек, али нема помоћника. Каже, неће млади у молере иако се добро зарађује. До октобра има уговорене послове, па некад буде толико напорно да само машта о стаду оваца и ливади.

Фотографијама са исписаним порукама преко обавештава муштерије да иде на одмор. У паузама се не одмара, већ тражи право место за селфи.

„Радим сам, па не правим много пауза јер не могу сам ни кафу да пијем, а и када буде то 5-10 минута, па искористим то за неки селфи, поставим телефон на мердевине или сталак шкљоцнем и наставим да радим после“, објашњава молер-инфлуенсер.  

У својим објавама даје савете, предлоге, препричава догађаје са посла. Објашњава шта утиче на цену, када започети кречење и како изабрати боју. Воли позориште, а карте за једну представу добио је кречећи стан Богдана Диклића.

„Ја сам ту и да се мало измени генерално мишљење о мајсторима, ако си молер не значи да имаш три разреда основне школе. Ту су нека друга занимања и интересовања. Људи су пре тражили мајсторе преко огласа, а овако овде видите све на једном месту па ако вам се свиди позовете“, истиче Шутуљић.  

Недељом се одмара, осим када мора да ради, а за сада му оба посла иду добро. И молерски и инфлуенсерски.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару