Читај ми!

Бивша девојка Илона Маска из студентских дана, на аукцији продала заједничке фотографије и успомене

Жена која се током студија забављала са Илоном Маском, зарадила је нешто више од 165.000 долара пошто је на аукцији продала личну колекцију фотографија и других предмета повезаних са најбогатијим човеком.

Међу предметима које је на аукцији у организацији „РР аукшнса“ продала Џенифер Гвин из Јужне Каролине, налази се рођенданска честитка коју је добила од Илона Маска (16.643 долара), фотографија из студентске собе на којој Муск лежи наглавачке (за 21.889 долара) и златна огрлица коју јој је Муск поклонио 1994. за 51.008 долара. Огрлица има малу смарагдну амајлију која је наводно ископана у руднику Масковог оца у Африци.

Гвинова је продала 18 фотографија насталих током њене везе са Маском на Универзитету у Пенсилванији, чак и оне на којима њих двоје једу или се друже се са пријатељима.

Џенифер Гвин се одлучила на овај корак како би сакупила новац за школарину своме посинку, прима писању Индипендента. Свака од фотографија је појединачно продата на аукцији.

На једној фотографији из 1995. која је продата за 2.733 долара, Гвин и Маск седе на клупи испред студентског дома. Како је рекла у опису фотографија које је објавила аукцијска кућа, Маскова мајка Меј снимила фотографију када је долазила да обиђе сина.

„Колико се сећам, нас троје смо планирали да се одвеземо у Њујорк да видимо мјузикл Томи. Цело путовање је било диван поклон од Меј“, стоји на сајту. „Али док смо се спремали да кренемо, нешто се покварило на Илоновом ауту. Тако да смо на крају провели пет или више сати у продавници ауто делова како би Илон сам поправио ауто. На крају је успео и стигли смо до Њујорка и дивно се провели“.

Друга фотографија, која је продата за 1.155 долара, приказује преекспонирани крупни план двадесетрогодишњег Маска у смеђој кожној јакни за воланом БМВ-а. „Ишли смо да погледамо Петпарачке приче на једном од наших првих састанака ван кампуса“, стоји у опису који је Џенифер поставила на веб-сајту аукцијске куће.

Гвин и Маск су почели да се забављају 1994. године, када је она била стални саветник у студентском дому у којем је Маск живео.

У интервјуу који је прошлог месеца дала за Inside Edition, Гвин је навела да јој је веза са Маском била прва озбиљна веза, а њега из тог периода је описала као „слатког“, „љубазаног“, „паметног“ и „привлачаног“, мада прилично уздржаног у изражавању осећања.

Такође, тврди да је још у студентским данима показивао велико интересовање за електричне аутомобиле. Напоменула је и да се са Маском није чула још од када су раскинули, пре 27 година.

Забављали су се од 1994. до 1995. године, а разишли су се пошто је Маск дипломирао и одселио се у Калифорнију. Тврдио је да му телефонски разовори изгледају као чисто губљење времена. Од тада никада више нису били у контакту.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи