Да ли бисте пробали сладолед са укусом мајонеза или кечапа
Многи становници Лондона су, како би лакше поднели високе температуре које су ове године прешле рекордне вредности, спремни да пробају и сладоледе необичног укуса – кечапа и мајонеза.
Широм света познати су најразличитији укуси сладоледа, од сипиног мастила, до кромпира, са активним угљем који га боји, као и корнет, у црно, кукуруза, јунећих изнутрица, сланине, пива, ракије, канабиса, коњског меса, масти ирваса, крављег језика, али и кавијара, па је дошао ред и на укус пасуља.
Најновији пројекат британских сладолеџија за најтоплије лето састоји се од низа нетрадиционалних укуса које, како пишу британски и амерички медији, пре можете наћи у остави него у фрижидеру за сладолед, а осим „Хајнц“ мајонеза и кечапа, ту је и укус печеног пасуља.
Сладоледе је креирала Ања Хиндмаш, која је за главне састојке искористила неке од најтраженијих зачина и готових јела.
Купци су били узбуђени што су пробали необичне укусе сладоледа, запакованих у традиционална паковања, са оригиналном марком кечапа и мајонеза.
„Дошли смо рано јутрос, били смо узбуђени када смо чули и морали смо да дођемо и пробамо све ове невероватне укусе“, каже муштерија.
„Мислим да је најчуднији, вероватно кечап и печени пасуљ. То је најнеобичнија ствар коју бисте икада замислили.“
Планирано је да овај храбар посластичарски пројекат траје до 28. августа, а једна од запослених наглашава да су залихе предвиђене за шест недеља продали за само четири дана и да већ имају редовне потрошаче.
Упутство
Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.
Број коментара 1
Пошаљи коментар