Читај ми!

Аустралијски пар шокиран кад им је авио-компанија ставила једногодишњу ћерку на одвојен лет

Авио-компанија „Квантас“ уништила је одмор младог аустралијског брачног пара када је њихову једногодишњу ћерку хтела да одвоји од њих и стави је на други лет, а после тога одбијала да прихвати одговорност за грешку, пише „Индепендент“.

Стефани и Ендрју Брејем путовали су Европом када их је „Квантас“ обавестио да је промењен термин њиховом повратном лету.

Међутим, када су проверили нови термин, видели су да њихова ћеркица смештена на одвојени лет.

Брејемови су онда морали да проведу 20 часова чекајући да им неко из „Квантаса“ одговори на позив, а када се то коначно догодило из компаније су одбили да преузму одговорност за грешку.

„Рекли су нам да није било никакве грешке јер су јој резервисали карту. Од почетка су одбијали било какву одговорност. То вам је 'Квантас'“, рекла је Стефани Брејем за аустралијски јутарњи програм Тудеј.

„Током 24 сата, провели смо 20 сати, 47 минута и 13 секунди телефонирајући. Обавили 55 одвојених позива када су коначно пристали да нас све троје заједно ставе на нови повратни лет“, додала је Стефани.

Да читава ситуација буде још гора, нови лет који су им заказали био је 12 дана касније од првобитно планираног датума за повратак.

Брејемови су у том тренутку били у Риму, па су морали да се снађу за смештај и плате скупоцене „последњи минут“ аранжмане у италијанској престоници.

„Ужасно смо бесни. Требало је већ да будемо код куће. Мислим да нећемо бити мирни све док авион не буде полетео“, навео је Ендрју.

Тек након шест додатних ноћи у Риму, неко из „Квантаса“ их је поново контактирао.

„Понудили су нам компензацију од 200 аустралијских долара за смештај по додатној ноћи, али то покрива тек део трошкова које имамо“, истиче Ендрју.

У каснијем саопштењу Дејли мејлу Аустралија, „Квантас“ се „дубоко извинио“ породици Брејем, објашњавајући да је због административне грешке њихово дете стављено на одвојени лет.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи