Читај ми!

Преко 600 младих учествовало на првом предавању нове сезоне програма Кока-Кола подршка младима

Више од 600 младих учествовало је у бесплатном вебинару "Mental Skills тренинг: Tips&Tricks за превазилажење стреса" којим је започета шеста сезона националног пројекта Кока-Кола подршка младима. Како да се носе са стресом и које технике могу да примењују у његовом превазилажењу и очувању менталног здравља, биле су окосница овог изузетно важног тренинга намењеног младима до 30 година.

Весна Костић, оснивачица Mindfulness центра Београд и Теодора Миљковић, комуникацијска експерткиња и предузетница, на Инстаграму познатија као laulareiko, пренеле су своја знања и искуства младима како да превазиђу разочарања и анксиозност када крену у потрагу за запослењем и проналажењу сопственог животног пута.

Са једне стране, Весна Костић је пружила стручне савете на који начин да препознамо реакције организма на стрес, које су три кључне тачке у његовој идентификацији које ће помоћи да га савладамо. Теодора Миљковић пренела је сопствено искуство, поручујући младима да је правилна организација времена изузетно важна у превазилажењу стреса и да је то најзначајнија "мека" вештина коју послодавци траже.

Да је тема актуелна и да је младима веома важно да науче технике превазилажења стреса, показује не само број учесника, већ и утисци полазника.

"Предавања су премашила моја очекивања, јер сам добила фантастичне смернице на који начин да се носим са стресом. Он је, нажалост, све чешће присутан у нашој реалности и сматрам да о овој теми треба више и садржајније говорити. Веома се радујем што је Кока-Кола ХБЦ Србија препознала актуелност проблема и понудила нам корисне смернице. Једва чекам наредна предавања, јер су ово најбоље утрошена два сата", казала је Сара Јовановић, једна од учесница вебинара.

Ово је први у низу овогодишњих вебинара, а посебно креиране обуке и предавања, са бројним врхунским стручњацима, настављају се до краја године.

Програм Коца-Кола Подршка младима креиран је са циљем да се оснаже млади и да им се пружи подршка да успешно започну своју каријеру или оснују свој сопствени бизнис. Пројекат из године у годину потврђује важност неформалног образовања и даје могућност младим људима да приступе бројним садржајима и усвоје знања која су им недоступна приликом формалног образовања.

Реализована предавања и материјали доступни су и бесплатно на сајту https://coca-colapodrskamladima.com/

среда, 09. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи