Читај ми!

Криза у Нетфликсу, отказана серија коју продуцира Меган Маркл

Ни чланови краљевске породице нису повлашћени! Анимирану серију „Бисер“, коју је креирала Меган Маркл, Нетфликс је отказао јер је одлучио да смањи трошкове због све мањег броја претплатника који користе услуге платформе.

Серија је најављена током 2021. године и једна је од неколико пројеката од којих је Нетфликс одустао. Током протеклог месеца најављено је да ће, према статистикама, ову платформу до јула 2022. године напустити око два милиона корисника.

Компанија „Арчвел продакшнс“, коју су основали војвода и војвоткиња од Сасекса, током претходне године објавила је да ће Меган Маркл бити извршни продуцент серије „Бисер“.

Сценарио поменуте серије базира се на авантурама дванаестогодишње девојчице, а инспирисан је утицајним женама током историје.

Из Нетфликса су најавили да ће наставити са радом на другим пројектима продукције „Арчвел продакшнс“, укључујући документарну серију "Heart of Invictus", причу о спортистима који се такмиче на играма "Invictus" за повређене ветеране, догађају који је основао принц Хари у Хагу 2022. године.

Нетфликс је отказао и две анимиране дечје серије "Dino Daycare" и "Boons and Curses".

Компанија за стриминг Нетфликс изгубила је око 200.000 претплатника током прва три месеца 2022. године. Разлог је подизање цена за кориснике САД и Британије, док су се из Русије повукли. Један од разлога је и контролисање дељења лозинке Нетфликса, јер према проценама, 100 милиона домаћинстава крши правила дељењем лозинке.

Нетфликс се такође суочава са све већом конкуренцијом компанија Амазон и Епл, као и са медијским платформама попут Дизнија, које улажу новац у своје услуге онлајн стримовања.

четвртак, 10. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи