Читај ми!

Није првоаприлска шала, слупао нов „ферари“ после три километра вожње

После само три километра вожње у потпуно новом „ферарију“ вредном преко 300.000 долара, несрећни власник је успео да слупа свој луксузни спортски двосед.

Није првоаприлска шала, слупао нов „ферари“ после три километра вожње Није првоаприлска шала, слупао нов „ферари“ после три километра вожње

Јаркоцрвени луксузни спортски аутомобил, вероватно „ферари 488“, био је једини учесник саобраћајне незгоде која се догодила у енглеском граду Дербију.

Фотографију слупаног аутомобила на Твитеру је објавила полиција Дербишира.

„Возач је јутрос купио ферари и разбио га после мање од три килиметра. Нема повређених“, стоји у објави саобраћајне полиције Дербишира.

Представник за медије полиције је навео да је полиција добила позив од хитне службе нешто пре 11 сати. У судару је учествовало само једно возило. Нема повређених.

Возач није ухапшен, а аутомобил је одвезен на поправку.

Јесте 1. април, али несрећном власнику „ферарија“, ово сигурно није било смешно.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи