Читај ми!

Да ли бисте убризгали ботокс у овај део тела? Није чело, нису усне...

Уочи овогодишње церемоније доделе награде Оскар, армија пластичних хирурга са Беверли Хилса напорно је радила на уклањању бора од мрштења око обрва, очију и усана, али су се такође суочили са растућом потражњом за ботоксом који су убризгавали у – не баш очекивани део тела.

Две године пандемије коронавируса, утицале су и на то да се многе даме одвикну од ношења високих штикли. Врхунски пластични хирурзи из Лос Анђелеса притекли су у помоћ убризгавајући ботокс у стопала звезда, како би им омогућили да се удобно крећу црвеним тепихом, дужине око 300 метара, испред Долби театра.

„Шетња по том тепиху је еквивалент тросатној шетњи по граду, уз заустављања због давања интервјуа. Инјекције пунила за стопала могу смањити бол", рекла је др Ава Шамбан, која за клијенткиње има Никол Кидман и Крис Кардашијан.

Инјекције које се убризгавају у стопала укључују пунило Јуведерм и ботокс и користе се за ублажавање болова али и за смањење „претераног знојења".

Др Шамбан каже да цена ове „поставе за стопала" може да варира између 2.000 долара до око и 3.500 долара „у зависности од тога колико се и шта убризгава".

„Постоји и процедура која укључује убризгавање под кожу хијалуронске киселине високе густине и која дуго траје. Хијалуронски гел је бистра, чврста или меканија супстанца која се природно производи у нашем телу. Али како старимо, губимо масноћу и волумен у свим деловима нашег тела", објаснила је др Шамбан.

Када је реч о ботоксу, већ дуго је популаран као средство за лечење разних козметичких и медицинских проблема. Иако већина људи мисли да се користи само на лицу, велики број примена лека сада укључује стопала.

Ботокс се користи и помаже људима који пате и од прекомерног знојење стопала. Ако се не лечи, прекомерно знојењe може довести до развоја нежељених бактерија.

Обично је поступак употребе ботокса за стопала прилично једноставан и пацијент који је подвргнут третману добија инјекције директно у стопала, пише soleaesthetictx.com.

Углавном је потребан низ третмана да би се постигли и одржали најбољи резултати који могу да трају и до две године.

петак, 11. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи