Читај ми!

Тојота јарис крос - аутомобил године у Србији

Аутомобил 2022. године у Србији по избору чланова Асоцијације аутомобилских новинара Србије (ААН) је тојота јарис крос. Титулу електричног аутомобила године понео је фолксвагенов модел ИД.4, наводи се у саопштењу ААН.

Тојотин јарис крос модел је потпуно нов кросовер креиран по укусу европских купаца да покрије најбрже растући Б СУВ сегмент тржижта, а опремљен је бензинским мотором запремине 1.500 кубних центиметара са 125 коњских снага и хибридним мотором од 116 коњских снага.

Модел највећег светског произвођача аутомобила једини у свом сегменту има погон на сва четири точка, располаже великим птрљажником запремине 397 литара и основним пакетом опреме са великиим бројем система помоћи возачу.

Фолксвагенов ИД.4 је СУВ са електричним погоном и батеријом од 52 киловат часа у најслабијој верзији, која обезбеђује аутономију вожње од 360 километара.

Наводи се да су у понуди и јаче батерије од 77, 125 и 150 киловат часова, што омогућава максимални домет овог фолксвагеновог новитета до 520 километара.

Асоцијација аутомобилских новинара Србије прецизира да је одлуци да фолксваген ИД.4 понесе назив најбољег електроаутомобила за 2022. годину. Модел има врхунску опрему, олакшано пуњење батерија у кућним условима, висок ниво безбедности и добре услове куповине и одржавања.

Новинари који прате аутомобилизам одлучили су да титулу најбољег ПР менаџера доделе Александру Андрићу из компаније „Тојота Србија".

петак, 11. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи