Читај ми!

Украјинац покушао да потопи јахту свог руског шефа

Украјински морнар признао је да је, као освету за руски напад на Украјину, покушао да потопи јахту у власништву директора руске државне фирме за трговину оружјем.

Четрдесет осам метара дуга јахта „Лејди Анастазија“, која припада генералном директору „Рособоронекспорта“ Александру Микеву, била је укотвљена на шпанском острву Мајорка када је механичар покушао да отвори вентиле у машинском одељењу.

Полиција га је ухапсила у суботу, а сутрадан је пуштен уз кауцију, упркос томе што је рекао судији да не жали због свог поступка и да би исто поново покушао.

Украјинац је рекао да је покушао да потопи јахту након што је гледао извештаје из своје земље на ТВ-у.

„Видео сам снимак хеликоптерског напада на зграду у Кијеву“, пренели су његове речи шпански медији.

Догађај са јахтом „Рособоронекспорт“, који се бави извозом руске наменске индустрије, укључујући тенкове, борбена возила, авионе, бродове, оружје и муницију – није коментарисао.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи