Читај ми!

Нишавски рафтинг као у стара добра времена

Као некада око 300 Пироћанаца и њихових гостију из других крајева, расхлађивало се на реци Нишави. Још једном се показало да за непоновљив доживљај нису неопходни скупи реквизити. Довољне су биле унутрашње камионске гуме и спортски дух

Преко 300 учесника спуштало се низ Нишаву, а много више људи је посматрало призор на обали, носталгично се присећајући свог детињства - када спуст на реци није био догађај већ, свакодневни летњи ритуал. 

Ипак, ове године, традиционална манифестација није била забавног карактера - имала је другачију поруку, због трагичних догађаја од пре неколико месеци, када је у реци настрадала пиротска средњошколка.

На том месту учесници су положили венац и још једном упутили апел надлежнима да се поштује режим рада Хидроелектране Пирот, због безбедности грађана, с обзиром на то да је обала Нишаве у центру града уређено шеталиште које је омиљено место за одмор и рекреацију Пироћанаца.

Организатор догађаја био је Спортски центар Пирот.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи