Читај ми!

Потрошио 3.700 евра на вечеру, па се пожалио што му је ресторан узео 10 одсто за услугу

Добростојећи Шпанац изнервирао се када је после вечере са пријатељима, на коју су потрошили хиљаде евра, ресторан урачунао обавезан износ за услугу од 10 одсто.

Ово није једна од оних прича о великодушности муштерија којe остављају огромне напојнице, већ баш супротно. Енрике Морис није могао да верује да ресторан у који је сео са пријатељима урачунава обавезну напојницу.

Фотографија рачуна коју је поделио на Твитеру показује да је његова група потрошила 3.725 евра на луксузну вечеру у Марбељи.

У то су били укључени посебни бургери, доста текиле и две боце „Дом Перињона“. Ресторан је преко тог износа наплатио још 372 евра на име услуге.

„Марбеља је нова Ибица. Преваранти свуда“, написао је Енрике на Твитеру.

Наравно, његов коментар није наишао на симпатије корисника друштвених мрежа.

„Потрошио си 10 пензија на проклете хамбургере и шта тачно сад хоћеш? Солидарност?“, упитао је један од корисника. 

Чак се и ланац америчких ресторана брзе хране „Бургер кинг“ укључио у расправу, шалећи се да ће у својим објектима у Марбељи нудити „Дом Перињон“.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи