Читај ми!

Турској бодибилдерки забрањено да уђе у авион у Тексасу због мањка одеће

Дениз Сајпинар, фитнес моделу и бодибилдерки из Турске, није дозвољено да се укрца на авион у Тексасу, због избора одеће, односно мањка исте.

Сајпинар је прва жена у Турској која је добила званични статус бодибилдерке од стране Међународне федерације за бодибилдинг и фитнес, а недавно се преселила у Лос Анђелес како би наставила са каријером и „искусила слободу“, пише Њујорк пост.

Међутим, двадесетшестогодишњој Туркињи, коју на друштвеним мрежама прате милиони људи, није дозвољено да се укрца на авион у Даласу, јер је особљу аеродрома њен избор одеће био проблематичан.

„Нећете веровати шта ми се десило на аеродрому у Тексасу“, рекла је Дениз својим пратиоцима на Инстаграму и објаснила да је особље оптужило да је практично гола.

Стјуардесе су јој рекле да њен стил облачења „узнемирава породице и друге путнике“ на аеродрому.

„Нисам нага“, рекла је Сајпинар, која је ове године постала прва неамериканка која је освојила америчко Национално фитнес такмичење у бикинијима.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи