Породица од 500 чланова на заједничкој фотографији

Више од 500 чланова породице Рен из кинеске провинције Џеђанг позирало je за заједничку фотографију, која је морала бити снимљена дроном како би сви стали у кадар, јавља Би-Би-Си.

Породицу из села Шишe у источној кинеској провинцији Џеђанг фотографисао је Жанг Лијангзонг користећи дрон.

Истакао је да је породично стабло Ренових могуће пратити 851 годину уназад, али да оно није допуњавано више од осамдесет година.

Старешине села недавно су почеле да допуњавају породично стабло, а успели су да евидентирају најмање 2.000 живих потомака који су распоређени у седам генерација.

На окупљању породице Рен поводом кинеске Нове године појавило се нешто више од 500 чланова, што је овековечено фотографијама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 29. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи