Читај ми!

Кренули на пут и заборавили дете

Једна француска породица кренула је на југ те земље на одмор и све је било у реду док нису стали мало да предахну недалеко од Валанса. Када су наставили пут, родитељи су прешли пуних 150 километара пре него што су схватили да су трогодишњу ћерку оставили у пикник кампу где су се накратко одморили.

Најгоре од свега је што родитељи не би ни приметили да нису чули на радију да се траже родитељи изгубљеног детета.

Девојчица је остављена у Лоријолу око 10 сати ујутру у пикник кампу близу пута А-7. Породица која ју је пронашла сачекала је мало са њом, а онда обавестила и локалну полицију.

Мала девојчица је рекла полицији да је била на путу за плажу, да има брата и сестру и да је видела аутомобил њеног оца како одлази.

Тек када је полиција упутила позив на локалном радију, родитељи су схватили шта су урадили и ступили у контакт са полицијом око три сата после подне. Два сата касније девојчица је враћена са родитељима.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи