Читај ми!

Убацила у брзину уместо у рикверц

Муштерије у тржном центру у Квинсленду разбежале су се након што је аутомобил улетео кроз излог и зауставио се у зиду на другом крају објекта.

Снимак надзорних камера показује сребрни „фолксваген“ који пробија улазна стаклена врата и улази у тржни центар, да би се тек двадесетак метара даље зауставио ударивши у зид.

Иако су се људи у паници склањали од аутомобила мислећи да је нека потера или бекство у току, у питању је била жена од 87 година, која је пристисла папучицу за гас мислећи да је убацила у рикверц.

Бакица је превезена у болницу са лакшим површинским повредама, а читавог инцидента се уопште не сећа од шока.

Полиција је саопштила да је несрећа могла врло лако да се заврши са људским жртвама.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи