Читај ми!

Филмска пљачка у Кану

Непознати лопови извели су прошле ноћи пљачку накита намењеног филмским звездама на фестивалу у Кану. Пљачка је изведена изузетно увежбано, а лопови су успели да побегну са накитом вредним више од милион евра.

Само дан након што је на Канском фестивалу приказан нови филм Софије Кополе Блинг Ринг, који говори о крађи скупоценог накита и луксузних ствари из кућа познатих холивудских звезда, догодила се пљачка у том граду на југу Француске.

Наиме, пљачка се десила у хотелу „Новотел" у центру Кана, а лопови су украли накит реномиране швајцарске јувелирнице „Шопар", јавља извештач РТС-а из Кана Сандра Перовић.

Полиција је навела да је украден накит процењен на више од једног милиона долара. 

Традиционално, звезде овај накит носе на црвеном тепиху и другим догађањима, па је тако и на овогодишњем фестивалу требало да буде позајмљен светским звездама. 

Пљачка је изведена изузетно брзо. Лопови су упали у собу човека запосленог у „Шопару" и, под претњом оружјем, натерали га да отвори сеф са накитом.

Интересантно је да се овај догађај поклапа са сценом филма Фем Фатал Брајана де Палме, који је пре неколико година светску премијеру имао баш у Кану.

Изгледа да фестивал на југу Француске ипак није инспирација само филмским ствараоцима, новинарима и критичарима већ и криминалним групама.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи