Читај ми!

Руски милијардер има план за бесмртност!

Један руски милијардер открио је контроверзни план, који ће омогућити вечни живот у холограму тела. Његова идеја „2045“, подразумева стварање „андроида“ са надљудским способностима.

Дмитриј Итсков је открио план како да постане бесмртан до 2045. године, а уверен је да ће му технологија омогућити да заувек живи у холограму тела, пише Дејли мејл.

Идеја овог 32-годишњег човека „2045", описана је као следећи корак у еволуцији, а на Фејсбуку се прикључило више од 20.000 људи, како би пратили овај напредак.

Његова фондација је већ испланирала рок за добијање холограмског човека и тврди да ће бити спреман за отпремање ума у компјутер до 2015. године.

Крајњи циљ програма који ће се развијати наредних 35 година јесте да се створи потпуно холограмско тело, које ће, како сматра Итсков, представљати битан помак у еволуцији.

Конгрес глобалне будућности одржао је састанак прошле године у Москви, како би почео са реализацијом овог плана.

Поново ће се састати у Њујорку, у јуну, када ће открити робота који највише досад подсећа на човека.

„Сматрамо да је могуће елиминисати старење и смрт превазилажењем основних граница физичких и менталних способности, које тренутно постављају ограничења физичком телу. Пре 2045. године, вештачко тело ће бити креирано да постигне савршенство облика, али ће бити, ипак, мање атрактивно од људског тела", наводи се у саопштењу ових истраживача.

Научници окупљени у овом конгресу кажу да ће људи моћи самостално да доносе одлуке о продужењу живота и могућности за лични развој у новом телу, након што ресурси биолошког тела буду исцрпљени.

Они сматрају и да ће прва генерација „андроид" тела имати надљудске способности.

„Нови човек ће моћи лакше да поднесе екстремне спољашње услове, високе температуре, притисак, зрачење, недостатак кисеоника", истакли су стручњаци.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи