Читај ми!

Кејт Аптон: Не могу да смањим свој грудњак!

Најновијим сликањем за америчко издање часописа "Vogue" Кејт Аптон поново је привукла велику пажњу. Један од најсексепилнијих фотомодела данашњице искористила је прилику и да стане у одбрану својих облина, због којих јој поједини модни критичари кажу да се у каријери неће помаћи од рекламирања бикинија. „Не могу да променим величину грудњака. Оне су природне“, поручила је манекенка.

Заносна Кејт Аптон сликала се за јунско издање америчког издања "Vogue" и показала још једном зашто важи за једну од најзгоднијих жена света. Али овај пут на изненађење, и помало на жалост мушкараца, није била у бикинију, већ у разним одевним комбинацијама.

Тиме се атрактивна плавуша за корак приближила свом сну да више не позира само у бикинију, веч да пређе и на „озбиљнију" одећу.

Прве фотографије показују да је 20-годишња манекенка направила пун погодак. А и искористила је прилику да брани своју заносну фигуру злурадих критичара, који су неколико пута коментарисали да њене облине не одговарају модној писти.

Кејт је пратећем интервјуу поручила да ствари које они критикују она не може да промени.

„Не могу да променим величину свог грудњака. Оне су природне!", оштро је истакла манекенка.

„Могу да вежбам и да будем здрава. Могу да се трудим и да променим много ствари, али постоје неке које су једноставно непромењиве", објаснила је Кејт.

У уводу за интервју уредништво часописа навело је да је једна од најсексепилнијих манекенки веома пријатна и приземна.

„Ја само живим живот. Обожавам своје тело. То је оно што ми је бог дао. Веома сам задовољна својим телом и надам се да својим примером могу да инспиришем друге жене да се осећају сигурно у себе", објашњава заносна лепотица.

Кејт се на сликама за "Vogue" појављује у одећи из педесетих са фризуром и позама које подсећају на Мерилин Монро.

Прошле године један од кастинг агената „Викторијас сикрета" није желео да ангажује Кејт објашњавајући да је „превише очигледна" и вулгарно прокоментарисао да подсећа на „девојку са стране 3".

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи