Читај ми!

Где је Деда Мраз? Питајте Гугл!

Интернет претраживач Гугл представио је уочи празника јединствено решење за оне који желе да сазнају када ће Деда Мраз стићи у њихов крај. Корисници апликације "Santa Tracker" могу да виде колико је времена остало до Божића, шта раде Деда Мраз и патуљци, али и да ћаскају са њима.

Док милиони људи широм света нестрпљиво чекају Божић и Деда Мраза, он вредно ради са својим патуљцима како би на време сви поклони били спремни, ирваси дотерани и санке ремонтиране.

Ако не верујете, кретање Деда Мраза и његових патуљака лако можете проверити захваљујући Гуглу који је припремио апликацију Santa Tracker.

На страници google.com/santatracker прво се отвара одбројавање времена које је остало до Божића. Кликом на иконицу Гугловог мејла можете започети ћаскање са Деда Мразом, а ту су и опције за преглед свих локација које овај доносилац поклона треба да обиђе.

Нису заборављени ни његови помоћници, патуљци и ирваси. Кроз ову апликацију можете да видите патуљке како помно прегледају спискове и како суше ирвасе и њихово крзно огромним феном како би били припремљени за далеке путе.

Но, много је занимљивије истражити апликацију него читати о њој. Па, покушајте!

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи