Читај ми!

Лепотице у борби за круну

Избор за Мис универзума је за само неколико дана, нервоза кулминира, а већ су се поједине мисице издвојиле као фаворити. Међу најозбиљнијим претеденткињама на титулу су наравно мисице из Јужне Америке, али и представнице Сједињених Држава, Грузије и Хрватске.

Последње припреме пред избор за Мис Универзума који ће се одржати 19. децембра увелико су у току.

Међу „строгим судијама" ће бити, осим власника такмичења Доналда Трампа, и познати музичар Си Ло Грин, победница такмичења 2010. године Химена Наварете, ријалити звезда Скот Дисик и други.

Судије су већ имале прилику да процењују изглед девојака, разговарају са њима, оцене њихове појаве у купаћим костимима и вечерњим хаљинама.

Ко ће ући међу првих 16 и имати прилику да заблиста у полуфиналу, знаће се у среду, међутим, већ сада се наслућују фаворити.

Према неким изворима, највише шанси за победу имају мисице Сједињених Америчких Држава, Јужне Африке, Грузије, Филипина, Парагваја, Боливије, Хрватске, Шри Ланке и наравно Венецуеле.

Најлепшој девојци 2012. године круну ће предати прошлогодишња победница, Лејла Лопез из Анголе.

Наша представница је двадесетједногодишња Бранислава Мандић из Чуруга. Бранислава студира Учитељски факултет, а шест година је тренирала карате. Жели да постане позната манекенка, а узор у свету моде јој је Синди Крафорд.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи