Читај ми!

Из Београда с љубављу

„Антагонист“ и „Хедонист“ можда делују као футуристичкa пловила којa би Џејмс Бонд користио, но у питању су глисери произведени, веровали или не, у Београду. Савршени спој естетике, технологије и снаге оставио је без даха све заљубљенике, али и стручњаке за ова брза пловила.

Српски произвођач луксузних глисера "Art of Kinetik" представио је нове моделе. „Антагонист" је назив модела отвореног глисера чији је управљачки део довољно велик да стану сто и столице за осам особа.

Пловило је дуго нешто више од 11 метара, а има и део за сунчање.

Овај глисер је намењен онима који би волели да проведу викенд на води са стилом. „Антагонист" карактеришу елегантне линије, врхунска израда, квалитетни материјали и необични дизајн.

Име све говори 

Са друге стране, за оне мало бројније или жељније комфора који се огледа у простору, ту је и „Хедонист", дуг скоро 20 метара, на који је компанија посебно поносна.

Савршен спој технологије и уметности, футуристички дизајн овог глисера не може проћи незапажено на таласима. Затворени кров пружа могућност уживања на мору без обзира на временске услове, али и већу приватност.

Са техничке стране, такође нема мана – за врхунску снагу ту је „Ролс-Ројсов" мотор.

Компанија "Art of Kinetik" лоцирана у српској престоници знала је да наша земља није прва која би пала на памет светским љубитељима и познаваоцима ових брзих пловила када помисле на глисере.

Управо због тога је пробој на светском тржишту започела нечим до сада невиђеним – савршеним спојем естетике, технологије и снаге и успела да уцрта Београд на светским мапама наутике.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи