Читај ми!

Идеалан дан за венчање, рођење...

Три дванаестице за почетак брака или живота значе да ће он бити испуњен срећом, уверени су становници Азије који су данас похрлили код матичара и у породилишта. Ни Вегас, светску престоницу брзог склапања брака, није обишла необична епидемија.

Око 2.000 парова у Азији венчало се данас, 12.12.2012, што је датум за који се на том континенту верује да ће донети срећу, али и зато што је последњи такав датум у 21. веку.

Скоро 700 захтева је ове године поднето у Хонгконгу за склапање брака 12. децембра, односно четири пута више него другим данима, наводи се у саопштењу локалних власти.

У Сингапуру се венчало 540 парова.

У Индонезији, неке мајке су захтевале да се породе, то јест заказале су царски рез како би им деца због дана рођења имала срећу у животу

Престоница Малезије, град Куала Лумпур, данас је уживала у масовном венчању када је 289 парова истовремено изговорило судбоносно „да".

Наравно, слична грозница потресла је и америчку и светску престоницу брзог склапања брака, Лас Вегас.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи