Читај ми!

Навала младенаца на 12. децембар!

Компаније за организовање венчања у Хонгконгу и Сингапуру презаузете су јер велики број младенаца жели да се венча баш 12. децембра 2012, дан који се, по фенг шуију, сматра веома срећним за љубав.

Хонгконг и Сингапур припремају се за праву навалу венчања на дан 12.12.2012, који кинески фенг шуи пророци сматрају посебно срећним.

До сада је у Хонгконгу поднето 696 захтева за венчање 12. децембра, дан који симболише љубав, што је скоро четири пута више од дневног просека у октобру, рекао је портпарол градске управе у Хонгконгу.

У Сингапуру, где три четвртине становника чине Кинези, 540 парова ће у среду рећи „да", пише на веб-сајту матичара, што је осам пута више од уобичајеног.

„Ово је популаран датум", рекла је Рене Леунг, шефица компаније за организовање венчања која ће тог дана имати десет пута више посла него иначе.

Заинтересованост за овај датум је, ипак, мања него за претходне године. Тако је 11.11.2011, датум који симболише „вечну љубав" 1.002 парова склопило брак у Хонгконгу, а 10.10.2010, симбол „савршенства", њих 859.

У Сингапуру су са преко 1.000 венчања пробијени сви рекорди за број склопљених бракова 14. фебруара 1995, датум када су се поклопили западни и кинески Дан Светог Валентина.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи