Читај ми!

Џек-пот од пола милијарде на пола

Други по величини џек-пот икада освојен у Америци, 550 милиона долара лутрије „Пауербол“, мораће да се дели на два дела. Два листића садрже добитну комбинацију бројева, а после лутријске грознице и 8,9 милиона играча може да се радује добитку.

Две особе освојиле су 550 милиона долара лутрије „Пауербол", што је други по величини џек-пот икада освојен у Америци.

На сајту лутрије наведено је да су добитни листићи продати у Аризони и Мисурију, а извучени бројеви су 5, 23, 16, 22 и 29, са допунским бројем 6.

Американце је била захватила права лутријска грозница, а јуче ујутро се у минути продавало 160.000 листића, пренели су амерички медији.

Од 6. октобра није било добитника лутрије „Пауербол", која се игра у 42 савезне америчке државе, а шансе за добитак су биле један према 175 милиона.

Мање износе освојило је 8,9 милиона играча, у укупној вредности од 131 милион долара.

За разлику од Европе, у Америци се лутријски добици опорезују.

„Пауербол" лутрија добитницима даје могућност да новац узму на вишегодишње рате или одједном, умањен за трошкове пореза.

Највећи џек-пот у америчкој лутрији износио је 640 милиона долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи