Читај ми!

„Фића“ у рукама паклених возача

Возачи Формуле један Фернандо Алонсо и Фелипе Маса пре свих су испробали нови „Фијатов“ модел – „абарт кабриолет“. Закључак је да најопакијим аутомобилима није потребан кров, а јавност ће први пут моћи изблиза да погледа овог малишана на предстојећем Сајму аутомобила у Лос Анђелесу.

У првом званичном снимку новог „фијата 500 абарт кабрија" можете видети како ће изгледати модел који ће бити представљен на предстојећем Сајму аутомобила у Лос Анђелесу.

Кабриолет верзија „фијат абарта" очигледно жели да изгради репутацију опасног момка, а овај мали спортски ауто то, свакако, и постаје у рукама Фернанда Алонса и Фелипа Масе.

Детаљи овог аутомобила чувају се још две недеље када ће премијерно бити приказан на Сајму аутомобила у Лос Анђелесу, уз слоган да „најопакијим аутомобилима није потребан кров".

Осим платненог крова који се увлачи, овај ауто у суштини има перформансе обичног „фијата 500 абарта", што подразумева 160 КС из четвороцилиндричног мотора од 1.400 кубика са турбо пуњењем, јединствене точкове, агресивни ауспух и неке специфичне дизајнерске детаље.

Стандардни „абарт" са тврдим кровом има почетну цену од око 17.000 евра, док ћете за ветар у коси у новом кабрио моделу морати да издвојите још 3.000 евра.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи