Читај ми!

Добио сина у 97. години!

Рамаџит Рагав из Индије најстарији је тата на свету јер је сина Ранџита добио са пуних 96 година и пар месеци! Рагав каже да је то Божја воља, а са супругом Шакунталом већ има једног дечака. У селу нико не верује да су деца његова.

Ретко ко доживи уопште те године, а камоли размишља о проширењу породице у том добу, што и није било забележено, све док један Индијац 5. октобра није постао најстарији тата на свету добивши сина у 97. години.

Рамаџит Рагав је заправо ту титулу „зарадио" још пре две године када му је супруга Шакунтала родила првог сина Викрамаџита. Иако је тада закључио да му је једно дете довољно, пре 12 дана добио је и Ранџита.

„Шта могу? Све је то Божја воља. Он је желео да добијем још једног сина", изјавио је Рагав.

Када је отишао да посети супругу Шакунталу и сина Ранџита у болници, људи су му се смејали јер нису веровали да је он отац детета. Локални сељани и даље мисле да они нису биолошки родитељи овој деци.

„Нико не може да постане отац у тим годинама! Нико не може да издржава четворочлану породицу без икаквих средстава или подршке било кога", сматрају прве комшије Кушма и Ранџит.

Рагав је истакао да су комшије љубоморне на њега, не због тога што је добио двојицу синова, већ због његовог и даље бурног сексуалног живота.

„Сматрам да је веома важно да муж и жена имају редовно односе и ја мислим да је моја Шакунтала веома срећна са мном".

Поносни отац додао је да виталност чува конзумирајући млеко, бадеме и путер.

Некадашњи рвач прима пензију од 550 рупија, а понекада им мештани донесу мало хране, поклоне понеко ћебе и који комад одеће.

Рагав и Шакунтала, чије годиште није наведено, живе заједно већ 22 године.

Број коментара 25

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи