Читај ми!

Suprug nestale Ane Volš istraživao kako se rešiti tela, policija pretražuje deponiju

Istražitelji i dalje tragaju za 39-godišnjom Anom Volš, poreklom iz Srbije, koja je pre deset dana nestala u Americi. U međuvremenu, pojavljuju se novi uznemirujući podaci iz istrage.

I dalje traje potraga za Anom Volš iz Kohaseta, koja je nestala u novogodišnjoj noći, a njen muž Brajan je uhapšen zbog optužbi za ometanje istrage

Izvor povezan sa istragom navodi da je zabrinjavajuća istorija internet pretraživanja u vezi sa ubistvom pronađena na Brajanovim elektronskim uređajima.

Kako prenosi Si-En-En, pozivajući se na izvore bliske istrazi, u istoriji internet pretrage na uređajima Brajana Volša pronađeni su upiti "kako se rešiti tela žene od 52 kilograma" i "kako raskomadati telo". 

Policija je pretražila deponiju u mestu Pibodi u američkoj državi Masačusets, u okviru istrage o nestanku Ane Volš, javila je lokalna televizija WCVB iz Bostona. Pibodi je mesto na oko sat vožnje od Kohaseta, u kojem je Ana Volš živela sa suprugom Brajanom i troje maloletne dece.

Kako je izvestila televizija, nije poznato da li je policija pronašla nešto na licu mesta i zbog čega je pretraživana deponija. Na snimku televizije na deponiji se vide policajci u specijalnim zaštitnim odelima i policijski psi. 

Novi detalji slučaja otkriveni su u ponedeljak, a tužioci su rekli da su istražitelji pronašli krv i krvavi nož u podrumu kuće porodice Volš.

Pored toga, tamošnje tužilaštvo navelo je da je Brajan navodno kupio sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara nakon njenog nestanka.

Brajan Volš je na uslovnoj kazni i nosu narukvicu za praćenje zbog prodaje lažnih slika Endija Vorhola 2016. godine.

U pismima sudiji u tom slučaju, njegova supruga Ana je rekla da je upoznala Brajana 2008. godine i da je to bila "ljubav na prvi pogled". Par se venčao 2015. godine i dobio troje dece. Ona govori o njegovoj ljubaznosti i opisuje ga kao brižnog oca, ali takođe kaže da je imao teško detinjstvo i tvrdi da je naučen da laže i da se krije. Napisala je da se kaje zbog svojih postupaka u prošlosti i da se fokusirao na dobrotvorni rad i promenu svog života.

Brajan Volš je, takođe, "upetljan" i u slučaj ostavinske rasprave koja uključuje kuću njegovog oca, a čiji je testament nestao nakon njegove smrti.

Prema sudskim zapisima, Volšov rođak navodi da je Brajan isključen iz testamenta nakon "teške svađe" sa ocem i bežanja sa značajnom količinom novca. 

Nestanak Ane Volš istovremeno su prijavili i njen suprug Brajan i poslodavac u sredu, tri dana nakon što je, navodno, poslednji put viđena.

Članovi porodice poslednji put su je videli oko 4 sata ujutru 1. januara, kada je trebalo da ode na aerodrom "Logan" u Bostonu, odakle je imala let za Vašington, gde radi u agenciji za nekretnine.

Ona, međutim, nije stigla do aerodroma, a lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do aerodroma.

Policija je zatražila pomoć javnosti u pronalaženju Ane Volš.

понедељак, 08. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару