Читај ми!

Ухапшен супруг Београђанке Ане Волш која је пре недељу дана нестала у Америци

Ухапшен је Брајан Волш, супруг Ане Волш која је пореклом из Београда, а нестала је пре више од недељу дана у Америци. Он се сумњичи за ометање истраге.

Како преноси Ен-Би-Си њуз, америчка полиција ухапсила је Брајана Волша (46), мужа нестале Ане Волш, под оптужбом за ометање истраге.

"Током истраге, полиција је имала довољно разлога да верује да је Анин супруг Брајан Волш починио кривично дело обмањивања полицијских истражитеља", рекао је тужилац округа Норфолк Мајкл Мориси.

Хапшење је уследило дан након што је полиција саопштила да обуставља дводневну претрагу терена коју су спроводили у сарадњи са државном полицијом у шумовитом подручју у близини њихове куће, преноси Ен-Би-Си Бостон.

"Потрага на том терену се неће наставити осим ако полиција не открије нове информације које то оправдавају", саопштила је полиција у суботу, напомињући да је истрага још увек у току.

Нестанак Ане Волш (39), мајке троје деце, истовремено су пријавили и њен муж и послодавац у среду, три дана након што је наводно последњи пут виђена.

Чланови породице последњи пут су је видели око 4 сата ујутру 1. јануара, када је требало да оде на аеродром "Логан" у Бостону, одакле је хватала лет за Вашингтон, у коме ради у агенцији за некретнине.

Она, међутим, није стигла до аеродрома, а локални шеф полиције је рекао да немају ни потврду да је ушла у возило којим је требало да иде до аеродрома.

Како су навели у полицији, Ана Волш је веома активна на друштвеним мрежама, али није користила свој мобилни телефон од Нове године.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво