Читај ми!

Жена пореклом из Београда нестала у Масачусетсу, у потрагу укључени и полицијски пси

Америчка полиција трага за Аном Волш, мајком троје деце која је одрасла у Београду, а која је нестала пре скоро недељу дана.

Полиција је у петак претражила шумовита подручја недалеко од куће 39-годишње Ане Волш, удате мајке троје деце која се води као нестала од раног јутра 1. јануара. У потрагу су укључени и полицијски пси.

Претражена је кућа у којој живе откако је изгорео њихов дом у истом крају, а претражена је и кућа коју су купили у Вашингтону.

Чланови породице последњи пут су је видели око 4 сата ујутру 1. јануара, када је требало да оде на аеродром "Логан" у Бостону, одакле је хватала лет за Вашингтон, у коме ради у агенцији за некретнине.

Она, међутим, није стигла до аеродрома, а локални шеф полиције је рекао да немају ни потврду да је ушла у возило којим је требало да иде до аеродрома.

Како су навели у полицији, она је веома активна на друштвеним мрежама, али није користила свој мобилни телефон од Нове године.

"Фокус је тренутно на покушају да је лоцирамо. Ако јој је потребан само мали одмор или пауза, само тражимо да она позове. Све што је потребно је телефонски позив да нас обавести да је добро", рекао је шеф полиције Вилијам Квигли.

Током брифинга, Квигли је рекао и да је она мајка троје деце, од којих најстарије има шест, а најмлађе две године.

Ана Волш, девојачко презиме Љубичић, рођена је и одрасла у Београду, а 2005. је отишла у Сједињене Државе, где се удала за Брајана Волша. Она је у децембру била у Београду, где се видела са породицом и пријатељима.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво