Читај ми!

Policija prikuplja snimke i izjave očevidaca napada na učiteljicu škole sa Vračara

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da će podneti krivične prijave protiv roditelja učenice koji su osumnjičeni da su napali učiteljicu u OŠ "Sveti Sava".

Dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavešten je o događaju od 13. 06. 2024. godine oko 19.00 časova koji se dogodio u Beogradu, ispred OŠ "Sveti Sava“ na Vračaru kada je učiteljica prijavila da je verbalno i fizički napadnuta od strane dvoje roditelja učenice te škole.

Policijski službenici PS Vračar obavili su razgovor sa oštećenom učiteljicom, kao i sa D. L. i S. L., pribavljeni su lekarski izveštaji o zadobijenim povredama, pa je dežurni tužilac naložio da se, a nakon što policija prikupi ostale potrebne dokaze, snimke kamera video-nadzora i izjava svedoka događaja, protiv roditelja D. L. i S. L. podnese krivična prijava redovnim putem zbog krivičnog dela Nasilničko ponašanje iz čl. 344 Krivičnog zakonika, saopšteno je iz tužilaštva.

Tužilaštvo će u toku dokaznog postupka preduzeti sve neophodne dokazne radnji neophodne za utvrđivanje tačnog i potpunog činjeničnog stanja, nakon ćega će doneti odluku o daljem postupanju, zaključuje se u saopštenju.

Sindikat radnika u prosveti saopštio je da su učiteljicu pri izlasku iz autobusa, po povratku sa rekreativne nastave sa Kopaonika, fizički i verbalno napali roditelji devojčice.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи