Читај ми!

Đoković posle nove pobede: Kepfer me je iznenadio, ali sam odgovorio na dobar način

Drugi teniser sveta je nakon pobede nad nemačkim predstavnikom Dominikom Kepferom da ga je iznenadio agresivan pristup protivnika. Definitivno me je izazvao i drago mi je što sam odgovorio na dobar način, rekao je Đoković u razgovoru za RTS.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale olimpijskog turnira u Parizu pobedom nad nemačkim predstavnikom Dominikom Kepferom rezultatom 2:0 u setovima (7:5, 6:3). Nakon plasmana među osam najboljih Đoković je istakao da mu je od početka Igara ovo bio najteži dan što se tiče uslova. 

"Ali je za obojicu bilo isto. Morali smo da se prilagodimo. Drago mi je što sam uspeo da prelomim rezultat u prvom setu, u 12 gemu, na 6-5 za mene i tu uzmem brejk", rekao je Đoković.

Naveo je i da je bio iznenađen igrom svog protivnika. 

"Bio je dosta agresivan i nezgodan je protivnik. Defnitnivo me je izazvao na terenu i drago mi je što sam odgovrio na dobar način", istakao je najbolji srpski teniser. 

Đoković će u narednoj fazi igrati protiv grčkog tenisera Stefanosa Cicipasa. 

"Cicipas je izuzetno kvalitetan teniser koji je svoje najbolje rezultate beležio ovde, na ovoj podlozi. Imao sam uspeha protiv njega, ali sam i gubio neke mečeve. Neizvestan duel, znam šta me očekuje, kao i da će biti sve teže", zaključio je Đoković u razgovoru za RTS.

понедељак, 09. септембар 2024.
24° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару