Mrkela za RTS pred meč sa Bodeom: Zvezda će igrati najbolje što može, verujem u uspeh

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela izjavio je pred duel sa Bode Glimtom da je ekipa spremna za dvomeč. da će igrati najbolje što može, i da on veruje u konačni uspeh i plasman u Ligu šampiona.

Fudbaleri Bode Glimta ugostiće od 21 sat Crvenu zvezdu u prvom od dva meča u okviru plej-ofa za Ligu šampiona.

Spremni smo, dugo smo čekali ovaj dvomeč. Naš cilj je da prođemo Bode Glimt i da se po četvrti put plasiramo u grupnu fazu Lige šampiona. Svesni smo teškoća koje nas očekuju na ovom gostovanju. Spremni smo na sve, stručni štab je dobro pripremio ekipu da odigra dobru utakmicu pred revanš i olakša plasman u Ligu šampiona.

Crveno-beli će igrati na veštačkoj podlozi na stadionu koji prima nešto više od osam hiljada navijača.

"Ne bih se bavio ni podlogom ni kvalitetom rivala, mi smo usresređeni samo na sebe. Nije prvi put da igramo na veštačkoj travi, i prošli duel u Pančevu igrali smo na istoj podlozi, a juče smo na njoj i trenirali. Znamo da je protivnik taj koji je prilagođeniji, ali znamo naše ciljeve i ništa ne može da nas poremeti", zaključio je sportski direktor Zvezde.

Bode Glimt je odigrao 21 utakmicu u domaćem prvenstvu.

"Jeste prednost za njih, ali i mi smo odigrali dosta mečeva. Mislim da smo u poslednjoj utakmici protiv Čukaričkog odigrali dosta dobro i mislim da smo dostigli potreban nivo uigranosti za takmičenje kakvo je Liga šampiona.  Igraćemo najbolje što možemo, a verujem da možemo mnogo jer imamo dobar tim i nadam se konačnom uspehu", rekao je Mrkela.

четвртак, 12. септембар 2024.
26° C

Коментари

Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи