Leto bogato serijama

Predstojeći letnji dani na programe RTS-a donose bogat serijski program – nove, uzbudljive krimi-trilere, ratne drame, ali i već poznate serije koje ste obožavali.

RTS se ponovo potrudio da zadovolji ukuse svih gledalaca, pa će tokom juna na Prvom programu nastaviti sa emitovanjem najgledanije britanske TV drame „Dauntonska opatija", dok će na Drugom programu od utorka do petka, u 21.00 č. emitovati italijansku krimi-dramu „Dobro i zlo" (Il bene e il male, 2009). Uzbudljiva i neobična priča, prepuna obrta iznenadiće i najiskusnije ljubitelje trilera i naterati da ih da sa nestrpljenjem čekaju kraj kako bi uživali u neočekivanom raspletu i otkrili sve tajne koje će se nizati tokom 12 epizoda.

Nakon serije „Vavilon Berlin", na Drugom programu će se emitovati još jedna misteriozna krimi-drama - „Neustrašiva" (Fearless, 2017). Priča prati hrabru advokaticu - Emu, koja usred slučaja odbrane grupe Arapa pod sumnjom za pomaganje Islamskoj državi, preuzima i slučaj ponovne odbrane čoveka koji je početkom ovog veka priznao ubistvo maloletnice koje nije počinio. Emina borba za pravdu će dovesti njenu karijeru i lični život u opasnost, a da li će uspeti da dokaže da iza svega stoji velika zavera, pogledajte od 22. juna, vikendom u 22.00 č.

U julu nas očekuje epska priča o Drugom svetskom ratu, vredna čak 32,8 miliona dolara - „Podmornica" (Das Boot, 2018). Ukoliko vam originalni naslov zvuči poznato, to je zato što je istoimeni čuveni avanturistički film Volfganga Petersena, na neki način povezan sa ovom zanimljivom osmodelnom pričom. Naime, serija se nastavlja tamo gde je nemački reditelj stao, donoseći nam širu priču koja uključuje novu podmornicu, sasvim novu posadu, kao i zadatak. Radnju ćemo pratiti kroz dve uzbudljive priče koje se, istovremeno, odvijaju na kopnu i na moru.

Pored pomenutih serija ovog leta imaćemo priliku da gledamo i romantičnu špansku melodramu o modnom carstvu izgrađenom od svile, senzualnosti i zavođenja koja gledaoce vraća u 1958. godinu - „Velvet", treću sezonu popularne britanske drame „Brodčerč", gde se poznati detektivski tandem susreće sa novim slučajem, kao i seriju „Džejmstaun" čija radnja se odvija u 17. veku i prati prve engleske doseljenike koji osnivaju svoju zajednicu u Novom svetu. Po završetku prve sezone, premijerno ćemo emitovati i drugu i treću sezonu.

Ostanite uz RTS!

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 07. август 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару