Dionis

Emisija za ljubitelje života

Konačno se kulinarska revolucija kreće retrogradno. Sve velike kuhinje zavirile su u svoja vekovna nasleđa, uz koja su generacije odrastale - bez aditiva i konzervansa, bez veštačkih boja i zaslađivača. Zato su tradicionalni recepti samo oni koji su nastali do Drugog svetskog rata jer se u domaćoj kuhinji toga doba nisu koristile industrijski prerađene namirnice.

Knjiga „Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje" autora Miodraga Ilića, gosta u Dionisu, predstavlja riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela već i o jednom načinu života u kojem je hrana duboko povezana sa kulturom i običajima...

Autor emisije: Dijana Ivanović

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње