Читај ми!

Da, vaš pas može biti vaš svedok na venčanju u Koloradu

Mnogi od nas stalno traže zabavne i slatke načine da integrišu svoje krznene članove porodice u društvene događaje, pa i na venčanja.

Kolorado je jedina država u SAD koja nudi jedinstvenu priliku psima da budu svedoci na venčanjima, tako što će umesto potpisa ostaviti otisak šape prethodno ubačene u mastilo.

Ova odluka je velika radost za parove koji svog kućnog ljubimca smatraju članom porodice. Na venčanjima u Koloradu dozvoljena je i kombinacija ljudskih i životinjskih svedoka na venčanjima.

Najvažnije je da svoje ljubimce naučite da budu smireni tokom ceremonije venčanja i da ga ne ometaju.

Potpis psa na venčanom listu je 100 odsto legalan.

 

Ovo pravilo ne važi samo za pse, već i za mačke, zečeve, ptice... sve ljubimce.

U Koloradu, parovima nije potreban službenik ili svedok da bi se venčali. Parovi mogu sami da se venčaju, a brak će biti legalan širom SAD.

Na mnogobrojnim lokacijama, kao što su nacionalni parkovi, postoje ograničenja o kretanju kućnih ljubimaca, pa je neophodno proveriti lokaciju na kojoj je zakazano venčanje.

Kolorado je jedna od država u kojoj je najlakše sklopiti brak. Ne postoji nikakva lista čekanja, što znači da se možete venčati istog dana. Dozvole za sklapanje braka mogu se dobiti kod bilo kog  namenskog službenika u državi, ali moraju biti podnete na tačnoj lokaciji sa koje su preuzete.

четвртак, 12. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи